Окупанти продовжують блокувати більшу частину КПВВ на Донбасі – штаб

Читать на русском
Рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорів заблоковано з боку тимчасово окупованої території України.
Штаб ООС

Рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорів заблоковано з боку тимчасово окупованої території України.

Повідомляє пресцентр штабу Операції об'єднаних сил.

Контрольні пункти функціонують щоденно з 08.00 до 16.00. Однак рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорів заблоковано з боку тимчасово окупованої території України. З семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється лише в «Станиці Луганській» Навпроти КПВВ «Новотроїцьке» окупанти розблоковують рух тільки для окремих громадян, двічі на тиждень – у понеділок та п’ятницю.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

Зазначають, що прикордонники упродовж минулого тижня виявили 4 громадян, які прямували на контрольовану територію за частково підробленими документами.

«Упродовж тижня через КПВВ «Новотроїцьке» і «Щастя» проїхали 24 вантажівки з гуманітарною допомогою від Міжнародного Комітету Червоного Хреста та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Зокрема, міжнародні організації доставили мешканцям тимчасово окупованої території України більше 184 тонн товарів медичного призначення, гігієнічних наборів та будівельних матеріалів», – додають у штабі.

Нагадаємо, бойовики на Донбасі розміщують військову техніку з порушенням лінії відведення. Сотні одиниць заборонених озброєнь виведені із зон зберігання.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: