Розстріляв товаришів по службі: бойовики на Донбасі вбили російського військового

Читать на русском
При цьому, ГУР також опублікувало розшифровку переговорів бойовиків після ліквідації російського військового.
5 канал

Російського військового на Донбасі Данііла Цуприка, який у п'яному стані розстріляв сімох своїх товаришів по службі, вбили місцеві бойовики. При цьому, як зазначається, командування частини, де він служив, звільнило його «заднім числом».

Про це повідомляє прес-служба ГУР Міноборони.

Згідно з даними розвідки, кілька днів тому в 9 окремому мотострілецькому полку 1 армійського корпусу так званої «ДНР» після вживання групою військових спиртних напоїв між ними сталася бійка, в ході якої єфрейтор Цуприк відкрив стрілянину зі зброї і застосував гранату. В результаті загинули семеро людей: чотири найманці і троє місцевих жителів.

«Відомо, що підрозділ спеціального призначення Міністерства внутрішніх справ так званої «ДНР» виявив і ліквідував єфрейтора Цуприка», - йдеться у повідомленні ГУР.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

Після цього, як уточнили в розвідці, командування частини, де служив Цуприк, прийняло рішення звільнити його «заднім числом» - 9 серпня.

При цьому, ГУР також опублікувало розшифровку переговорів бойовиків після ліквідації російського військового.

У розвідці зазначили, що історія з розстрілом товаришів по службі російським військовим викликала резонанс і в частині був проведений інструктаж командирів про обмеження використання мобільних телефонів для службових переговорів.

Нагадаємо, що бойовики на Донбасі розміщують військову техніку з порушенням лінії відведення. Сотні одиниць заборонених озброєнь виведені із зон зберігання.

Окрім цього, з початку 14 серпня в зоні проведення операції Об'єднаних сил зберігається тиша.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: