Війна на Донбасі: бойовики розміщують військову техніку з порушеннями

Читать на русском
Також бойовики продовжують систематично перешкоджати діяльності місії ОБСЄ на окупованих територіях.
Depo.ua

Бойовики на Донбасі розміщують військову техніку з порушенням лінії відведення. Сотні одиниць заборонених озброєнь виведені із зон зберігання.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру операції Об'єднаних сил.

«Зафіксовано розміщення на тимчасово окупованій території 27 одиниць озброєння і військової техніки з порушенням лінії відведення, 116 одиниць - за межами виділених місць зберігання, 123 одиниці - в зоні безпеки», - йдеться у повідомленні ООС.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

Зазначається, що порушення зафіксовані на полігонах в районі населених пунктів Круглик, Мирне, Бугаївка Луганської області та Мар'їнка Донецької області.

Також бойовики продовжують систематично перешкоджати діяльності місії ОБСЄ на окупованих територіях.

«На блок-постах поблизу тимчасово окупованих населених пунктів Олександрівське, Зайченко та Ізварине проросійські найманці не пропустили патруль СММ», - уточнили в ООС.

Нагадаємо, за минулу добу, 13 серпня, на Донбасі зафіксовано два обстріли бойовиків, а поранення отримали двоє українських військових.

Раніше Україна в ТКГ назвала можливу причину загострення на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: