Ситуація на Донбасі: 5 обстрілів, боєць ЗСУ отримав осколкове поранення

Читать на русском
Біля Новомихайлівки та Новоселівки Другої бойовики вели вогонь по українських позиціях із артилерійських систем калібру 122-мм.

Від початку доби 11 серпня збройні формування РФ п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті ворожих обстрілів один український військовий отримав осколкове поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

Біля Новомихайлівки та Новоселівки Другої бойовики вели вогонь по українських позиціях із артилерійських систем калібру 122-мм.

При цьому з артилерійських систем калібру 122-мм російські найманці здійснили обстріл населених пунктів Новомихайлівка та Новоселівка Друга. В Новомихайлівці була територія ферми і лінія електропередач, що призвело до знеструмлення населених пунктів Тарамчук, Славне, Солодке, Новомихайлівка.

Україна і НАТО: які переваги дасть членство і що вже зроблено для вступу в АльянсЯкі переваги дає членство в НАТО, що Україна вже зробила для вступу в Альянс і що ще потрібно – на відео.

Також Новомихайлівка залишилася без водопостачання.

«У результаті обстрілу Новоселівки Другої загинув місцевий житель 1935-го року і пошкоджені приватні будинки жителів і прилеглі домогосподарства», - йдеться в повідомленні.

Крім того, на кордоні Донецької та Луганської областей українські військові зафіксували проліт ворожого безпілотника типу Орлан-10 з перетином лінії розмежування.

«У результаті ворожих обстрілів один військовий отримав вогнепальні осколкові поранення. Воїн перебуває у медичній установі, стан його здоров'я - задовільний», - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що на зухвалі дії незаконних збройних формувань було надано адекватну відповідь.

«Про всі порушення з боку окупантів українська сторона СЦКК повідомила СММ ОБСЄ, застосовуючи встановлений координаційний механізм», - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, через обстріл цивільних у Новоселівці порушено кримінальну справу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: