На Донбасі бойовики розстріляли порожнє хлібне поле біля Нью-Йорка

Читать на русском
Про факт обстрілу поінформовано Спільний центр з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК)
Фото з місця подійFacebook

Проросійські бойовики на Донбасі піддали артилерійському обстрілу хлібне поле біля населеного пункту Нью-Йорк (колишнє Новгородське).

Про це 11 серпня повідомила оперативно-тактична група «Північ» у Facebook.

В ОТГ зазначили, що жителі Нью-Йорка вже встигли зібрати урожай, тому бойовики лупили по порожньому незасіяному полю.

«Родючі чорноземи є найбільшим природним багатством України, і саме їх противник намагається якщо не знищити, то зробити непридатними до використання» - сказано в повідомленні.

Про факт обстрілу поінформовано Спільний центр з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК). Представники центру провели фіксацію події та розміру воронок. Снарядів, що не розірвалися, не виявили, тому найближчим часом місцеві жителі продовжать польові роботи з підготовки посіву озимих.

Нагадаємо, з початку доби 11 серпня збройні формування РФ п'ять разів порушили режим тиші на Донбасі. В результаті ворожих обстрілів один український військовий отримав осколкове поранення. Особливо сильному обстрілу піддалися населені пункти Новоселівка і Новомихайлівка. У Новоселівці через обстріл бойовиків загинув мирний житель.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: