Латвія спрямувала на кордон із Білоруссю батальйон спецпризначенців

Читать на русском
Держполіція надаватиме підтримку прикордонникам. Для цього мобілізований як особовий склад поліції, так і матеріально-технічні ресурси.

У четвер, 12 серпня, латвійська поліція направила на кордон із Білоруссю для боротьби з напливом нелегалів батальйон спецпризначенців, котрі надаватимуть прикордонникам підтримку при патрулюванні.

Про це пише пресслужба Держполіції Латвії.

«Держполіція направила до кордону на чотири тижні 71 співробітника батальйону спеціального призначення з усіх регіонів Латвії, крім Ризького», - йдеться в повідомленні.

До яких країн Євросоюзу можуть в'їхати українціНевакциновані українці можуть поїхати в Німеччину, Францію, Грецію, Болгарію, Португалію, Данію і кілька інших європейських країн.

На тлі НС на латвійсько-білоруському кордоні, для запобігання проникнення незаконних мігрантів на територію країни, Держполіція надаватиме підтримку прикордонникам. Для цього мобілізований як особовий склад поліції, так і матеріально-технічні ресурси.

Відзначається, що співробітники батальйону спеціального призначення вже приступили до патрулювання кордону Латвії з Білоруссю разом із прикордонниками.

Раніше Латвія оголосила режим надзвичайного стану на кордоні з Білоруссю.

Також нагадаємо, українські прикордонники затримали нелегалів на стику між Росією і Білоруссю.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: