Українські прикордонники затримали нелегалів на стику між Росією та Білоруссю

Читать на русском
Прикордонники у Чернігівській області зупинили групу нелегалів, які прямували за межі України. Їх виявили поблизу населеного пункту Гірськ.
dpsu.gov.ua

Прикордонники у Чернігівській області зупинили групу нелегалів, які прямували за межі України. Їх виявили поблизу населеного пункту Гірськ.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Українські прикордонники наголошують, що ділянці кордону РФ та Білоруссю приділяють особливу увагу та несуть там посилену службу.

Учора було затримано семеро іноземців, які пробиралися поза пунктами пропуску.

У ході оперативних заходів встановлено, що затримані – шестеро громадян Азербайджану та один Грузії. Також з’ясувалося, що один із них був без документів, попередньо виходець із Азербайджану, якого розшукували правоохоронці за крадіжку в Одеській області.

Іноземних громадян затримано з метою встановлення осіб та обставин правопорушення. Після чото їх буде притягнуто до відповідальності за спробу порушення державного кордону та порушення прикордонного режиму.

Нагадаємо, на кордоні Латвії та Білорусі прикордонники затримали три групи нелегалів. Всіх нелегальних мігрантів розмістили у центрах утримання затриманих іноземців. Також через порушення державного кордону вже розпочато кримінальні процеси.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: