Названі найпопулярніші марки машин, розмитнених в Україні

Читать на русском
В Україні найпопулярнішим розмитненим авто залишається Volkswagen. На другому місці йде Ford.
фото з відкритих джерел

В Україні за минулий місяць розмитнили рекордну число старих машин - 54,5 тисячі. Найпопулярнішим розмитненим авто залишається Volkswagen.

Про це повідомляє асоціація українських автовиробників «Укравтопром».

Розмитнення «євроблях»: що змінилося після ухвалення нових законівЩо змінилося для власників євроблях після ухвалення нових законів, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Як відзначають експерти, - це рекордна кількість реєстрацій розмитнених б/у машин за останні 30 місяців. Реєстрація старих імпортних автомобілів перевищила кількість реєстрацій нових авто у 5,6 раза в минулому місяці.

На першому місці за популярністю в українців - автомобілі марки Volkswagen (9,2 тисячі машин). На другому - Ford (4,7 тисячі), на третьому - Renault (4,2 тисячі).

Далі за популярністю йдуть автомашини марки Skoda (3,6 тисячі) і Opel (3,5 тисячі).

Також наголошується, що у порівнянні таким же періодом 2020 року ввезення машин до України збільшилося на 59%.

У той же час нових автомобілів у липні українці купили майже 9,8 тис. З початку року в Україні поставлено на облік 58,1 тис. нових легковиків. Це на 28% більше, ніж за аналогічний період 2020 року.

Нагадаємо, у червні цього року набули чинності нові правила щодо розмитнення «євроблях». У серпні повідомлялося, скільки машин розмитнили за новою формулою.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: