Зведення ООС: бойовики 9 разів порушили режим тиші

Читать на русском
Бойовики на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню за минулу добу, 9 серпня. При цьому окупанти вели вогонь з гранатометів, кулеметів та запускали безпілотники.
Штаб ООС(архів).

Бойовики на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню за минулу добу, 9 серпня. При цьому окупанти вели вогонь із гранатометів, кулеметів та запускали безпілотники.

У районі населеного пункту Південне противник обстрілював позиції українських захисників зі станкових протитанкових гранатометів й стрілецької зброї, інформує штаб ООС.

Загибель трьох українців у колонії «ДНР» обговорять на засіданні ТКГПредставник ТКГ заявила, що засуджені продовжують залишатися громадянами України, тому країна буде захищати і їх права

Недалеко від Широкиного ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Також в районі Попасної російські найманці відкривали вогонь з ручних протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. А в напрямку Новолуганського окупанти стріляли зі станкових протитанкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Крім того, в районі Катеринівки збройні формування Російської Федерації вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. У бік Новотошківського ворог двічі відкривав вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі Новомихайлівки окупанти обстрілювали українських воїнів з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Втрат серед підрозділів Об'єднаних сил немає.

Нагадаємо, вбивство трьох громадян України, вчинене в одній з колоній на окупованій бойовиками проросійських формувань території Донецької області буде розглядатися на засіданні Тристоронньої контактної групи по Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: