Зведення ООС: бойовики 4 рази порушили режим тиші

Читать на русском
За минулу добу, 8 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ чотири рази порушили режим припинення вогню.
Штаб ООС(архів).

За минулу добу, 8 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ чотири рази порушили режим припинення вогню.

Поблизу Світлодарська ворог обстрілював позиції українських захисників зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, інформує штаб ООС.

За рік «перемир'я» на Донбасі було зафіксовано понад 2 тисячі обстрілівРік тому на Донбасі набув чинності режим припинення вогню. Його підсумок – більш як 2 тисячі обстрілів і 53 загиблих військових.

Біля Золотого-4 російські окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів.

Неподалік Широкиного збройні формування Російської Федерації обстрілювали українські позиції з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.

У напрямку населеного пункту Новоолександрівка противник вів вогонь з автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, на вихідних після обстрілу бойовиків біля населеного пункту Піски на Донбасі загинув Ярослав Семеняка, уродженець Конотопського району Сумської області. Він служив за контрактом у Збройних силах України з червня 2020 року.

Також ми писали, що за рік «перемир'я» на Донбасі було зафіксовано понад 2 тисячі обстрілів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: