З боку України відкриті всі КПВВ на Донбасі – штаб ООС

Читать на русском
Всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі повністю відкриті з боку України. Однак бойовики з семи КПВВ відкрили тільки один.
фото ООС

Всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі повністю відкриті з боку підконтрольній Україні території. Однак повноцінно працює тільки один. Решту блокують бойовики.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у неділю, 8 серпня.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

КПВВ працюють щодня з 08:00 до 16:00, проте рух громадян у більшості пунктів пропуску заблоковано з боку тимчасово непідконтрольною території України.

«Навпроти КПВВ Новотроїцьке окупанти знімають блокування руху тільки для окремих громадян, двічі на тиждень - у понеділок і п'ятницю. У ці дні лінію розмежування в контрольному пункті перетнули 645 осіб і 91 транспортний засіб на тимчасово окуповану частину Донбасу, одночасно 601 особа і 97 транспортних засобів проїхали на підконтрольну українській владі територію», - сказано в повідомленні.

З семи діючих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється тільки у Станиці Луганській.

«В цілому за тиждень через цей дорожній коридор на тимчасово окуповану територію України проведено 11 903 особи, а на контрольовану територію - 12 548 осіб», - додали в штабі ООС.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський назвав перший крок до миру на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: