У Нідерландах почали штрафувати мандрівників без тесту на COVID чи вакцинації

Читать на русском
У Нідерландах відсьогодні, 8 серпня, почав діяти штраф у розмірі 95 євро для мандрівників без доказів про повну вакцинацію чи негативний тест на коронавірус.
Фото з відкритих джерел

У Нідерландах відсьогодні, 8 серпня, почав діяти штраф у розмірі 95 євро для мандрівників без доказів про повну вакцинацію чи негативний тест на коронавірус.

Про це повідомляє Укрінформ.

Мандрівники, які планують поїздку до Нідерландів та не мають підтвердження про вакцинацію чи довідки про перенесену коронавірусну хворобу, повинні зробити тест у своїй країні. ПЛР-тест має бути зроблений максимум за 48 годин до вильоту, тест на антиген – за 24 години.

Нові правила в’їзду застосовуються до всіх видів транспорту, навіть під час подорожі автомобілем.

Туризм-2021: які країни відкрили кордони для українців у липніКілька європейських країн відкрили свої кордони для вакцинованих українців. Детальніше – в матеріалі.

Зазначимо, що з 1 липня Нідерланди дозволили в’їзд повністю вакцинованим українцям з туристичною метою, в тому числі з вакцинами Covieshield та Sinovac (CoronaVac). В’їзд без карантину з сертифікатом (доказом) про повну вакцинацію проти COVID-19 однією з наведених нижче вакцин, якщо остання вакцинація, необхідна для повної імунізації, була зроблена більше ніж за 14 днів до в’їзду.

Визнані вакцини: Pfizer/BioNTech (Comirnaty), Astra Zeneca EU (Vaxzevria), Johnson & Johnson ((COVID-19 Vaccine) Janssen), Moderna (Spikevax), Astra Zeneca-SK Bio (Vaxzevria), Serum Institute of India (Covishield),Sinopharm BIBP, Sinovac (CoronaVac).

Нагадаємо, нові більш жорсткі умови в'їзду до Німеччини набули чинності з неділі, 1 серпня. Відтепер усі подорожні від 12 років повинні мати при в'їзді до ФРН негативний результат тесту на коронавірус або ж свідоцтво про повну вакцинацію, чи підтвердження нещодавнього одужання від COVID-19.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: