Фінляндія відкриє кордони для громадян України

Читать на русском
Фінляндія відкриє кордони для українців і одночасно запроваджує обмеження на прибуття для молдаван, азербайджанців, а також громадян ще кількох країн.
Фото з відкритих джерел

Фінляндія відкриє кордони для українців і одночасно запроваджує обмеження на прибуття для молдаван, азербайджанців, а також громадян ще кількох країн.

Про це повідомив портал Yle.

«Із наступного понеділка знімаються обмеження на в'їзд до Фінляндії для тих, хто прибуває з України прямими рейсами», – йдеться в повідомленні.

З 9 серпня відновлюються обмеження на в'їзд до Фінляндії з Азербайджану, Південної Кореї, Японії, Молдови, Сербії та Сінгапуру. Це означає, що жителям цих країн для в'їзду потрібна вагома підстава.

Туризм-2021: які країни відкрили кордони для українців у липніКілька європейських країн відкрили свої кордони для вакцинованих українців. Детальніше – в матеріалі.

Однак в'їхати до Фінляндії й надалі зможуть жителі будь-якої країни світу, які пройшли повний курс вакцинації схваленими ЄС або ВООЗ препаратами.

Обмеження на зовнішніх кордонах Фінляндії збережуться до 22 серпня, проте після, найбільш ймовірно, будуть продовжені. Обмеження на внутрішніх кордонах поки знято на невизначений строк.

Нагадаємо, у Нідерландах відсьогодні, 8 серпня, почав діяти штраф у розмірі 95 євро для мандрівників без доказів про повну вакцинацію чи негативний тест на коронавірус.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: