Президент закликав мешканців Донбасу та Криму протистояти окупації

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський закликав мешканців тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, а також Криму протистояти окупації.

Президент України Володимир Зеленський закликав жителів тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, а також Криму протистояти окупації.

При цьому глава держави в ефірі каналу Дім заявив, що дітям у школах слід розповідати об'єктивну інформацію про те, що відбувається.

Політична гра і провокація: чому РФ хоче провести на Донбасі вибори у ДерждумуДля чого Росія заговорила про проведення на Донбасі виборів у Держдуму РФ, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Я завжди говорив: території дуже важливі, але перш за все - люди. І сьогодні людям там складно встояти проти інформаційних атак, складного життя, встояти і залишитися в душі і в серці українцем. Складно, тому що люди мають виживати», - заявив він.

За словами президента, дітям в ОРДЛО слід доносити об'єктивну інформацію про те, що відбувається в країні.

«Я розумію, що треба годувати дитину. І ось школа. На ній прапор «ДНР». Ну, а де, де працювати тому ж вчителю? І ось учитель йде до цієї школи. І йому потрібно якось розмовляти з дітьми і якось намагатися донести до них об'єктивну інформацію - ось це завдання. Ось це - інформаційна перемога. Це набагато важливіше за будь-які кулі», - підкреслив він.

Раніше Зеленський пояснив, чим загрожує Україні російська паспортизація Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: