У Пісках обстріляли військових, які надавали допомогу цивільним, є загиблий і поранений

Читать на русском
Російські найманці застосували протитанкову керовану ракету по автокрану, який надавав допомогу місцевим жителям у відновленні пошкодженої цивільної інфраструктури у Пісках.
shotam.info

Російські найманці застосували протитанкову керовану ракету по автокрану, який надавав допомогу місцевим жителям у відновленні пошкодженої цивільної інфраструктури у Пісках.

Про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання «Схід».

Унаслідок ураження один військовослужбовець загинув та ще один отримав поранення.С тан здоров’я пораненого воїна оцінюють як середньої важкості. На обстріл противника українські військові відкрили вогонь у відповідь.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

В штабі ООС наголошують, що це вже не перший випадок, коли противник нехтує досягнутими домовленостями та здійснює обстріли цивільної інфраструктури. Зокрема, 5 серпня бойовики обстріляли Красногорівку із застосуванням протитанкових гармат.

Також 5 серпня збройні формування Російської Федерації відкрили вогонь по околиці населеного пункту Галицинівка з артилерійських систем калібру 122мм, внаслідок чого пошкоджено сільськогосподарські угіддя та дорогу.

Нагадаємо, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 6 серпня, зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків.

Додамо, раніше президент Володимир Зеленський назвав перший крок до миру на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: