У двох областях України погані показники госпіталізацій з COVID-19

Читать на русском
Норма динаміки загальної кількості госпіталізованих пацієнтів з підтвердженим чи підозрою на COVID-19 повинна складати не більше ніж 50%.
Ілюстративне фотофото з відкритих джерел

Станом на 1 серпня всі регіони України перебувають у «зеленій» зоні карантину. Проте в Закарпатській та Хмельницькій області один з епідеміологічних показників не у межах норми.

Про це свідчать дані МОЗ України.

Зазначається, що у Закарпатській області «зеленому» рівню не відповідає показник динаміки госпіталізацій. У даному регіоні 31 липня він становить 93,3% та зріс у порівнянні з попереднім днем (82,1%).

Вакцинація від COVID-19: як довго зберігається імунітетЧерез скільки місяців після вакцинації від коронавірусу починає знижуватися рівень антитіл – на інфографіці.

При цьому, у Хмельницькій області динаміка рівня госпіталізацій становить 69,4% (днем раніше - 86,4%).

Варто зазначити, що норма динаміки загальної кількості госпіталізованих пацієнтів з підтвердженим чи підозрою на COVID-19 повинна складати не більше ніж 50%.

Норма динаміки загальної кількості госпіталізованих пацієнтів з підтвердженим чи підозрою на COVID-19 повинна складати не більше ніж 50%.
скріншотфото: МОЗ

Нагадаємо, що в Україні за минулу добу, 31 липня, виявили 484 нових випадків коронавірусної хвороби. Добою раніше було виявлено 916 нових випадків.

Раніше ми повідомляли, що дельта-штам коронавірусу виявили в Миколаєві.

Також, у МОЗ розповіли, чи будуть продовжувати карантин.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: