В Амстердамі тисячі людей вийшли на протест проти карантину

Читать на русском
Тисячі людей в Амстердамі в суботу, 24 липня, вийшли на протест з гаслами проти карантинних обмежень та вакцинації.
Фото NOS

Тисячі людей в Амстердамі в суботу, 24 липня, вийшли на протест з гаслами проти карантинних обмежень та вакцинації.

Про це повідомляє NOS.

«Люди несуть плакати з гаслами «Свободу усім», «Ми проти вакцинації», «Коли поліція прокинеться?», іноді прапори інших країн та жовті парасолі, які спостерігались і на попередніх акціях», – йдеться в повідомленні.

Демонстрацію організували група організацій, у тому числі United We Stand Europe та Algemeen Burger Collectief.

«Схоже, вона є частиною масштабнішої акції World Wide Demonstration, в рамках якої анонсували заходи в різних містах і різних країнах», – розповідають у виданні.

За ходою спостерігає поліція, про інциденти не повідомляється. Зазначимо, що Нідерланди зараз знаходяться серед країн Європи з найгіршою епідемічною ситуацією. Протягом лише одного тижня кількість заражень зросла на 500%, показники наблизились до найвищих рекордів грудня, але після того знову почали спадати.

Нагадаємо, к Камбрському лісі в Брюсселі у травні відбулася акція проти коронавірусних обмежень. В результаті якої були затримані 132 особи. З них 127 осіб зазнали адміністративних арештів і п'ятеро - судових арештів, зокрема, за збройний опір, погрози та збут наркотиків. При затриманнях було вилучено ножі, петарди, димові шашки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: