Україна здобула четверту медаль на Олімпіаді в Токіо

Читать на русском
Український плавець Михайло Романчук завоював «бронзу» на Олімпійських іграх в Токіо. Це четверта медаль для нашої збірної.
Фото з відкритих джерел.

Український плавець Михайло Романчук завоював «бронзу» на Олімпійських іграх в Токіо. Це четверта медаль для нашої збірної.

Як повідомили в Національному олімпійському комітеті України, чемпіон Європи, призер чемпіонатів світу Михайло Романчук здобув медаль на дистанції 800 метрів вільним стилем. У фіналі він показав час 7.42,33.

Скільки коштів витратила Україна на фізкультуру та спорт за останні 14 роківРекордні суми на розвиток спорту витратили в 2015 році, напередодні Олімпіади в Ріо. Від 2016 року місцеві бюджети виділяють більше коштів, ніж державний.

Нагадаємо, на Олімпіаді-2020 першу медаль для України здобула Дар'я Білодід. 20-річна українська дзюдоїстка завоювала бронзову медаль у ваговій категорії до 48 кг.

Також фехтувальник Ігор Рейзлін здобув бронзову медаль для збірної України на Олімпійських іграх.

Змішана пара зі стрільби з пневматичного пістолета з 10-и метрів Олена Костевич і Олег Омельчук здобула бронзу. Це третя медаль України на Олімпіаді-2020.

Раніше ми писали, що у трійку лідерів медального заліку входять Китай, США і Японія.

Станом на ранок четверга, 29 липня, Україна на 53 місці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: