Українські стрільці завоювали «бронзу» на Олімпіаді в Токіо

Читать на русском
Третя медаль України на Олімпіаді-2020 року - змішана пара зі стрільби з пневматичного пістолета з 10-и метрів Олена Костевич і Олег Омельчук завоювала бронзу.
Скріншот / youtube.com

Українська змішана пара зі стрільби з пневматичного пістолету з 10-и метрів Олена Костевич і Олег Омельчук виборола «бронзу». Це третя медаль України на Олімпіаді-2020 року.

Українці виграли у пари сербів Мікеч-Арунович з рахунком 16:12.

Скільки коштів витратила Україна на фізкультуру та спорт за останні 14 роківРекордні суми на розвиток спорту витратили в 2015 році, напередодні Олімпіади в Ріо. Від 2016 року місцеві бюджети виділяють більше коштів, ніж державний.

У фіналі мікст-пара Пан Вей - Цзянь Рансінь (Китай) завоювала першу в історії золоту нагороду Олімпійських ігор в мікст стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів. Переможці обійшли у фіналі представників ОКР Черноусова - Бацарашкіну.

Раніше український фехтувальник Ігор Рейзлін виборов бронзову медаль для збірної України на Олімпійских Іграх.

Нагадаємо, це друга медаль України на Олімпіаді-2020. Першу медаль здобула Дар'я Білодід. 20-річна українська дзюдоїстка виборола бронзову медаль у ваговій категорії до 48 кг на Олімпійських іграх у Токіо.

Як відомо, 23 липня, у Токіо стартували відкладені на рік через пандемію коронавірусу літні Олімпійські ігри. На іграх атлети розіграють 339 комплектів нагород у 33-х видах спорту.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: