Шпажист Ігор Рейзлін виборов Україні другу медаль на Олімпіаді в Токіо

Читать на русском
Український фехтувальник Ігор Рейзлін виборов бронзову медаль для збірної України на Олімпійских Іграх.
Національна федерація фехтування України

Український фехтувальник Ігор Рейзлін виборов бронзову медаль для збірної України на Олімпійских Іграх.

Про це стало відомо з трансляції змагань.

Український шпажист Ігор Рейзлін у фіналі чоловічого турніру у шпазі на Олімпійських іграх у Токіо виборов «бронзу». Це друга медаль в активі української збірної на цих змаганнях.

Він став єдиним українським шпажистом, що пройшов у півфінал змагань. Роман Свічкар та Богдан Нікішин програли ще у першому раунді. Раніше ніхто з українців не проходив у півфінал одиночного турніру з чоловічої шпаги.

Скільки коштів витратила Україна на фізкультуру та спорт за останні 14 роківРекордні суми на розвиток спорту витратили в 2015 році, напередодні Олімпіади в Ріо. Від 2016 року місцеві бюджети виділяють більше коштів, ніж державний.

У півфіналі Рейзлін поступився французові Ромену Каннону – 15:10. У боротьбі за третє місце спортсмен переміг італійця Андреа Сантареллі – 14:10.

Нагадаємо, це друга медаль України на Олімпіаді-2020. Першу медаль для України здобула Дар'я Білодід. 20-річна українська дзюдоїстка виборола бронзову медаль у ваговій категорії до 48 кг на Олімпійських іграх у Токіо.

Зазначимо, у п'ятницю, 23 липня, в Токіо стартували відкладені на рік через пандемію коронавірусу літні Олімпійські ігри. Україну на Олімпіаді представлятимуть 158 олімпійців у 25-ти видах спорту. Загалом на іграх атлети розіграють 339 комплектів нагород у 33-х видах спорту.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: