Монастирський приведе в МВС нових заступників, але Геращенка можуть залишити – ЗМІ

Читать на русском
Також на своєму місці заступника міністра може залишитися Антон Геращенко. Однак його, за інформацією ЗМІ, ще не погодив президент
Денис МонастирськийFacebook

Кабінет Міністрів 29 липня отримав від нового міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського подання про призначення трьох нових заступників міністра. Ними стануть Богдан Драп'ятий, Ігор Бондаренко та Мері Акопян.

Про це повідомляє ZN.UA з посиланням на власні джерела.

Драп'ятий - колега Монастирського по роботі в комітеті Ради з питань правоохоронної діяльності, де він очолював секретаріат. Бондаренко-директор Департаменту інформатизації МВС, а Мері Акопян очолює Департамент міжнародного співробітництва та європейської інтеграції МВС.

Спочатку у відпустку: яким буде новий фронт Арсена АваковаЕксміністр внутрішніх справ Арсен Аваков міг би зміцнити центральну владу в прикордонному Харкові.

На думку видання, якраз останній можуть віддати посаду заступника міністра з питань європейської інтеграції. Бондаренко може стати заступником міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

До речі, на своєму місці може залишитися Антон Геращенко. Однак його, за інформацією видання, ще не погодив президент.

13 липня глава МВС Арсен Аваков написав заяву про відставку після семи з гаком років перебування на посаді. Верховна рада на засіданні в четвер, 15 Липня, розглянула і прийняла його відставку. 16 липня на місце Авакова Рада призначила нардепа від СН Дениса Монастирського.

«Слово і Діло» проаналізувало, що Аваков на посаді глави МВС виконав менше половини своїх обіцянок.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: