Зеленський поставив Монастирському головне завдання в МВС

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський представив нового голову МВС Дениса Монастирського і поставив йому завдання.
mvs.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 16 липня, представив новопризначеного міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського і поставив йому завдання.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

Рада призначила Монастирського главою МВС: як голосували нардепиЗа призначення Дениса Монастирського главою МВС голоси дали Слуга народу, групи За майбутнє і Довіра.

Він привітав Монастирського з призначенням і представив колективу МВС. За словами президента, головним завданням для Монастирського буде «завойовування» довіри українців до системи правоохоронних органів.

«Ви знаєте свою роботу краще за мене і краще будь-якого громадянина України. Дуже важливо, щоб ми всі пишалися нашою національною поліцією, нашими правоохоронними органами. І мені здається, що це завдання є головним для нового міністра МВС. Це завдання не від президента і уряду, а від мене, як від громадянина України. Хочу довіряти і пишатися», - заявив Зеленський.

Нагадаємо, Верховна саду сьогодні призначила нардепа СН Дениса Монастирського головою МВС. Таке рішення підтримав 271 депутат.

Він змінив на посту Арсена Авакова, який керував міністерством більше ніж 7 років.

Сьогодні в Раді Монастирський назвав свій пріоритет на посаді міністра.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: