Монастирський розповів, які підприємства перевірять після аварії на «Рівнеазот»

Читать на русском
Монастирський розповів під час засідання Кабміну, які заходи плануються для недопущення подібних аварій, як учора на Рівнеазот.

Очільник МВС Денис Монастирський розповів під час засідання Кабміну, які заходи плануються для недопущення подібних аварій, як учора на «Рівнеазот».

«Для попередження і недопущення подібних ситуацій доручити Держпраці, ДСНС, Держекології проведення позапланових перевірок всіх хімічно небезпечних об'єктів І-ІІ ступеня хімічної небезпеки з відпрацюванням дій персоналу та об'єктів аварійно-рятувальних служб щодо реагування на такі аварії», - сказав міністр.

Аварія на «Рівнеазот»: синоптики попередили про можливі кислотні дощіПісля аварії на Рівнеазот у повітря піднялася величезна помаранчева хмара окису азоту. Синоптики попередили про можливість кислотних дощів.

За його словами, згідно з даними ДСНС, витоку газу та шкоди навколишньому середовищу немає.

Про причини аварії має відзвітувати спеціальна комісія.

Нагадаємо, на заводі «Рівнеазот» у вівторок, 20 липня, сталася аварія - розгерметизувалася труба в цеху виробництва азотної кислоти. У повітря піднялася величезна помаранчева хмара окису азоту.

Міський голова Рівного Олександр Третяк, повідомив, що ситуація під контролем та готується термінове позачергове засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Національна поліція відкрила кримінальне провадження за фактом інциденту з викидом шкідливих речовин на підприємстві «Рівнеазот».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: