Путін небезпечний тільки своєю ядерною зброєю, запасами нафти, і більше нічим – Байден

Читать на русском
Виступаючи перед співробітниками розвідувальних служб США, Байден заявив, що РФ обов'язково спробує втрутитися в проміжні вибори 2022 року
Байден та ПутінФото ТАСС

Президент США Джо Байден знову розкритикував російського президента Володимира Путіна. Він вважає, що російський лідер становить небезпеку тільки завдяки запасам нафти і ядерної зброї.

Про це повідомило видання Bloomberg.

Виступаючи перед співробітниками розвідувальних служб США, Байден заявив, що РФ обов'язково спробує втрутитися в проміжні вибори 2022 року. Також Байден заявив, що Путін нервує через те, що американські розвідники - найкращі у світі. А ще Путін майже не небезпечний.

Зустріч Байдена та Путіна в Женеві: що відомоДжо Байден і Володимир Путін 16 червня проведуть переговори в Женеві. Що відомо про зустріч – у матеріалі Слово і діло.

«Російський лідер небезпечний тим, що у нього є ядерна зброя, нафта і нічого більше» - сказав президент.

Нагадаємо, в середу, 16 червня, в Женеві відбулися переговори президентів США і Росії Джо Байдена і Володимира Путіна - це перша зустріч лідерів двох країн з моменту обрання Байдена.

Пізніше президент США Джо Байден розповів про підсумки зустрічі з російським лідером Володимиром Путіним, яка відбулася у швейцарській Женеві в середу, 16 червня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: