У Європарламенті виступили проти угоди щодо «Північного потоку-2»

Читать на русском
Євродепутати переконані в тому, що угода між Німеччиною і США є спробою країн поліпшити відносини і змінити ситуацію з «дуже поганої на погану».

Європарламент у відкритій заяві розкритикував угоду між США та Німеччиною щодо «Північного потоку-2».

Законодавчий орган ЄС закликає звернути увагу на те, що проєкт підриває безпеку України і суперечить «Зеленому курсу», йдеться на Facebook-сторінці члена Європарламенту Пятраса Ауштрявічюса.

Євродепутати переконані в тому, що угода між Німеччиною і США є спробою країн поліпшити відносини і змінити ситуацію з «дуже поганої на погану».

«У» сиділа на трубі. Колонка Леоніда ШвецяНаша нинішня печаль з приводу потенційних трубопровідних перспектив має шанс колись обернутися радістю.

«Газопровід «Північний потік-2» підриває безпеку України, особливо в зв'язку з тим, що Росія продовжує провокувати і нагнітати напруженість проти України: від нарощування військового потенціалу біля кордонів України, свідками якого ми стали цієї весни, до останньої пропагандистської акції з подачі скарги проти України до Європейського суду з прав людини», - повідомляється в заяві членів Європарламенту.

Зокрема, зазначається, що запуск газопроводу не лише суперечить «Зеленому курсові», але збільшує залежність ЄС від енергоносіїв із Російської Федерації.

Варто зазначити, що звернення підтримали 11 членів Європарламенту.

Нагадаємо, Милованов озвучив втрати України від припинення транзиту газу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: