На Олімпіаді в Токіо виявили майже 150 випадків коронавірусу

Читать на русском
Серед учасників Олімпіади в Токіо і персоналу виявили 148 випадків COVID-19 . За минулу добу зафіксовано 16 нових заражень.
Getty Images

Серед учасників Олімпіади в Токіо і персоналу виявили 148 випадків COVID-19 . За минулу добу зафіксовано 16 нових заражень.

Позитивний тест на COVID-19 отримали три спортсмени, громадянство яких поки що не уточнюється. Решта інфікованих - члени персоналу Олімпіади, пише Kyodo News.

Шпажист Ігор Рейзлін виборов Україні другу медаль на Олімпіаді в ТокіоУкраїнський фехтувальник Ігор Рейзлін виборов бронзову медаль для збірної України на Олімпійских Іграх.

Організаційний комітет заявив, що спортсмени і один із представників персоналу відтепер не проживають на території Олімпійського селища.

Вказано, що позитивний тест на коронавірус отримали 6 жителів Японії, а решта - громадяни інших країн.

Нагадаємо, 23 липня в Токіо стартували відкладені на рік через пандемію коронавірусу літні Олімпійські ігри.

Україну на Олімпіаді представляють 158 олімпійців у 25-ти видах спорту. Загалом на іграх атлети розіграють 339 комплектів нагород у 33-х видах спорту.

На змаганнях першу медаль для України здобула Дар'я Білодід. 20-річна українська дзюдоїстка виборола бронзову медаль у ваговій категорії до 48 кг на Олімпійських іграх у Токіо. друга медаль України теж бронзова, її виборов фехтувальник Ігор Рейзлін.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: