На Олімпіаді в Токіо зафіксували вже більше 100 випадків коронавірусу

Читать на русском
Тести на коронавірус у 132 спортсменів, тренерів, членів делегацій та в інших осіб, пов'язаних з Олімпіадою в Токіо, виявилися позитивними.
Слово і діло

На ранок неділі, 25 липня, організатори Олімпіади в Токіо повідомили про 10 нових випадків інфікування коронавірусом у людей, пов'язаних з проведенням ігор або участю в них.

Таким чином загальна кількість позитивних тестів на SARS-CoV-2 з 1 липня в рамках підготовки до Олімпіади і її проведення зросла до 132.

Дзюдоїстка Білодід здобула Україні першу медаль на Олімпіаді в ТокіоУкраїнська спортсменка Дар'я Білодід здобула першу медаль для України на Олімпійських Іграх у Токіо. Вона отримала бронзу в змаганнях з дзюдо.

Нагадаємо, у п'ятницю, 23 липня, в Токіо стартували відкладені на рік через пандемію коронавірусу літні Олімпійські ігри.

Україну на Олімпіаді представляють 158 олімпійців у 25-ти видах спорту. Загалом на іграх атлети розіграють 339 комплектів нагород у 33-х видах спорту.

Олімпійське село обладнане центрами тестування і здоров'я COVID з покажчиками, що нагадують жителям про необхідність надягати маски для обличчя і перебувати на відстані не менше одного метра один від одного. Спортсмени будуть відслідковуватися і перевірятися на COVID щодня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: