Зеленський змінив перших заступників голови СБУ

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський провів кадрові зміни в СБУ - так, президент змінив перших заступників голови СБУ та звільнив начальника управління у Чернівецькій області.

Глава держави Володимир Зеленський провів кадрові зміни в СБУ - так, президент змінив перших заступників голови СБУ та звільнив начальника управління у Чернівецькій області.

Про це повідомляє Офіс президента.

«Президент Володимир Зеленський схвалив низку рішень щодо посадових осіб Служби безпеки України», - відзначили в ОП.

Кінець епохи секретності: що задекларували СБУшники, які торік приховали деклараціїДеякі посадовці української спецслужби минулого року приховали свої щорічні декларації, але цього року подали їх публічно. З’ясовуємо, які статки вони показали.

Руслан Баранецький знятий з посади першого заступника голови СБУ і звільнений від виконання обов'язків керівника Антитерористичного центру та спецслужби.

На його місце призначено Сергія Андрущенка, який обіймав посаду заступника голови СБУ.

З посади першого заступника голови СБУ - начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління спецслужби звільнений Василь Малиш.

Крім того, був звільнений начальник департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ Олексій Корнійчук.

Посади також позбувся начальник управління СБУ в Чернівецькій області Віталій Монастирецький.

Раніше у Зеленського спочатку підтвердили, а потім спростували звільнення першого заступника голови СБУ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: