На Олімпіаді в Токіо зафіксували 17 нових випадків коронавірусу

Читать на русском
Ще 17 людей на Олімпійських Іграх в Токіо захворіли на коронавірус.  Загальна кількість підтверджених випадків з початку цього місяця склала 123.
Фото DW

Ще 17 людей на Олімпійських Іграх в Токіо захворіли на коронавірус. Загальна кількість підтверджених випадків з початку цього місяця склала 123.

Про це повідомляє Kyodo.

Зазначають, що серед нових хворих 14 підрядників і двоє людей з-поміж офіційних осіб.

Також серед хворих один спортсмен, проте його ім'я не називають. Відомо, що він не жив в олімпійському селі. У той же час, він не є учасником збірної Японії.

Нагадаємо, у п'ятницю, 23 липня, в Токіо стартували відкладені на рік через пандемію коронавірусу літні Олімпійські ігри.Україну на Олімпіаді представлятимуть 158 олімпійців у 25-ти видах спорту. Загалом на іграх атлети розіграють 339 комплектів нагород у 33-х видах спорту.

Скільки коштів витратила Україна на фізкультуру та спорт за останні 14 роківРекордні суми на розвиток спорту витратили в 2015 році, напередодні Олімпіади в Ріо. Від 2016 року місцеві бюджети виділяють більше коштів, ніж державний.

Олімпійське село обладнане центрами тестування і здоров'я COVID з покажчиками, що нагадують жителям про необхідність надягати маски для обличчя і перебувати на відстані не менше одного метра один від одного. Спортсмени будуть відслідковуватися і перевірятися на COVID щодня.

Раніше у Токіо заборонили організацію зон для масового перегляду Олімпіади. В японській столиці було заплановано шість оглядових майданчиків. Рішення прийнято, щоб знизити ризик зараження коронавірусом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: