В Японії збирають підписи під петицією для скасування Олімпійських ігор

Читать на русском
В Японії збирають підписи під петицією для скасування Олімпійських ігор. Документ вже підписали 214 тисяч людей.
Фото з відкритих джерел.

В Японії збирають підписи під петицією для скасування Олімпійських ігор. Документ вже підписали 214 тисяч людей.

Раніше опитування громадської думки в Японії показали, що більшість населення виступає проти ігор, які повинні відкритися 23 липня.

Електронна демократія: менше одного відсотка петицій до президента отримали відповідьВолодимиру Зеленському подали більше 21 тисячі петицій. Більшість не набрала потрібної для розгляду кількості голосів, на 77 президент відповів.

Петиція адресована очільнику Міжнародного олімпійського комітету Томасу Баху, голові Міжнародного Паралімпійського комітету Ендрю Парсонсу, міністру у справах Олімпіади Тамає Марукаві, голові оргкомітету Олімпійських ігор в Токіо Сейко Хасімото і губернатору Токіо Юріко Коїке.

Також повідомлялося, що японський уряд розглядає можливість продовження надзвичайного стану через COVID-19 в Токіо та інших містах країни. Це може поставити під сумнів подальше проведення Олімпійських ігор.

Нагадаємо, Олімпійські ігри в Токіо відбудуться із 23 липня по 8 серпня цього року. Ігри були відкладені на рік через пандемію коронавірусу.

Як повідомлялося, в умовах пандемії COVID-19, щоб убезпечити жителів Японії і учасників Олімпійських та Паралімпійських ігор у Токіо, оргкомітет вирішив провести змагання без іноземних глядачів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: