ДТП у Польщі: один з українців помер

Читать на русском
Внаслідок ДТП у Лодзинському воєводстві в Польщі десять людей отримали травми, семеро з них - громадяни України.
фото: TVN24

Внаслідок ДТП у Польщі 1 громадянин України загинув, ще 4 українців перебувають у лікарні, двох виписали.

Про це повідомляє посольство України в Польщі.

«Станом на 16.30 год у медичних закладах перебувають 4 громадян України, 2 громадянина виписано з лікарні. На жаль, 1 громадянин України загинув внаслідок ДТП», - йдеться у повідомленні посольства.

Як раніше повідомлялося, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Лодзинському воєводстві в Польщі десять людей отримали травми, семеро з них - громадяни України.

Внаслідок ДТП у Лодзинському воєводстві в Польщі десять людей отримали травми, семеро з них - громадяни України.
KPP Radomsko/KPP Radomsko /PAP

Нагадаємо, що в ніч з 21 на 22 березня у Підкарпатському воєводстві в аварію потрапив український автобус. В автобусі перебували 10 осіб, у тому числі двоє водіїв, один з яких загинув на місці. П'ятеро людей отримали травми.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

Пізніше польська прокуратура звинуватила водія автобуса в тому, що він не проявив необхідної обережності при керуванні транспортним засобом і їхав із зайвою швидкістю, яка не відповідала дорожнім умовам, на з'їзді з дороги до місця обслуговування пасажирів «втратив контроль над транспортним засобом і з'їхав у рів, в результаті чого загинув водій-змінник, а кілька людей отримали травми». Водій своєї провини не визнає.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: