У Польщі мікроавтобус потрапив у ДТП, серед постраждалих є українці

Читать на русском
У Польщі 24 липня у ДТП зіткнулися легковий автомобіль та мікроавтобус. 10 людей постраждали, серед них є українці.
KPP Radomsko/KPP Radomsko /PAP

У Польщі 24 липня у ДТП зіткнулися легковий автомобіль та мікроавтобус. 10 людей постраждали, серед них є українці.

Про це повідомляє RMF24.pl.

Аварія сталася вранці на трасі поблизу міста Радомсько. Зіткнулися легковий автомобіль Nissan Quashquai з автобусом Volkswagen.

Представниця поліції Радомсько Анета Власлова розповіла, що автомобіль Nissan і автобус Volkswagen злетіли в кювети з різних боків дороги. За попередніми висновками, ДТП спровокувала 36-річна водійка автомобіля, несподівано вискочивши на зустрічну. Тест на алкоголь показав 4 проміле.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

Автобусом їхали дев'ять осіб, у тому числі семеро громадян України. Всі вони були поранені і доставлені в лікарні. За даними поліції, троє з постраждалих перебувають у важкому стані, який загрожує їх життю.

Нагадаємо, туристичний автобус з 22 пасажирами з'їхав з дороги в кювет на Кубані. В результаті загинули дві людини. Причиною ДТП з автобусом на Кубані, за попередньою інформацією, могла стати відмова гальмівної системи.

Додамо, в ніч з 21 на 22 березня у Підкарпатському воєводстві в аварію потрапив український автобус. В автобусі перебували 10 осіб, у тому числі двоє водіїв, один з яких загинув на місці. П'ятеро людей отримали травми.

Пізніше польська прокуратура звинуватила водія автобуса в тому, що він не проявив необхідної обережності при керуванні транспортним засобом і їхав із зайвою швидкістю, яка не відповідала дорожнім умовам, на з'їзді з дороги до місця обслуговування пасажирів «втратив контроль над транспортним засобом і з'їхав у рів, в результаті чого загинув водій-змінник, а кілька людей отримали травми». Водій своєї провини не визнає.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: