У Польщі в результаті ДТП згоріло два танки

Читать на русском
Відзначається, що на дорозі зіткнулися два евакуатори та танковози - вантажівки, які перевозять бойову техніку на далекі відстані
Фото з місця подійPolsat News

У Польщі на північному заході країни, в районі міста Щецин, в результаті дорожньо-транспортної пригоди згоріло два бойових танки польських збройних сил.

Про це повідомило польське видання Wszczecinie 20 червня.

Відзначається, що на дорозі зіткнулися два евакуатори та танковози - вантажівки, які перевозять бойову техніку на далекі відстані. В результаті ДТП виникла пожежа, яка швидко перекинулася на танки. Хоча на місці ДТП прогриміло кілька вибухів, рятувальники встановили, що вибухали колеса вантажівок, оскільки танки транспортувалися з порожніми бойовими укладками.

«В результаті цього інциденту рух на автомагістралі в бік кордону було заблоковано. Після того як пожежа була ліквідована, водії двох вантажівок вирішили поїхати в лікарню на діагностику», - розповів один зі співробітників рятувальної служби виданню Interia.

Згоріли основні бойові танки РТ-91 «Твярди» - польський варіант модифікації радянського основного бойового танка Т-72.

Tanks transport on fire - Poland, June 2021Broom Taca

Нагадаємо, у Вінницькій області патрульний став винуватцем ДТП - в результаті аварії загинула жінка, а ще одна людина постраждала.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: