У Польщі в ДТП постраждали українці

Читать на русском
У Польщі сталася дорожньо-транспортна пригода, постраждали четверо українців. Їх госпіталізували.
d-pt.ppstatic.pl

У Польщі сталася дорожньо-транспортна пригода, постраждали четверо українців. Їх госпіталізували.

Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко у Твіттері.

«Біля Тарнува в Польщі сталася ДТП. Постраждали четверо українців, у т.ч. неповнолітній. Їх госпіталізовано, надається необхідна медична допомога. Решта пасажирів без травм», – повідомив Ніколенко.

За його словами, консул знаходиться на місці події для надання громадянам консульської допомоги, взаємодії з правоохоронцями та лікарнею.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

Нагадаємо, в ніч з 21 на 22 березня у Підкарпатському воєводстві в аварію потрапив український автобус. В автобусі перебували 10 осіб, у тому числі двоє водіїв, один з яких загинув на місці. П'ятеро людей отримали травми.

Пізніше польська прокуратура звинуватила водія автобуса в тому, що він не проявив необхідної обережності при керуванні транспортним засобом і їхав із зайвою швидкістю, яка не відповідала дорожнім умовам, на з'їзді з дороги до місця обслуговування пасажирів «втратив контроль над транспортним засобом і з'їхав у рів, в результаті чого загинув водій-змінник, а кілька людей отримали травми». Водій своєї провини не визнає.

Раніше, в ніч на 6 березня, на тому ж місці в аварію потрапив автобус Познань-Херсон, в якому їхали 57 громадян України. На місці загинули п'ять українців, 35 людей отримали травми.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: