Домовленість щодо ПП-2: Україна обговорить зі США та Німеччиною зменшення ризиків для безпеки

Читать на русском
Україна обговорить зі США і Німеччиною, як їхня домовленість щодо Північного потоку 2 здатна зменшити ризики з безпеки для України.
Фото з відкритих джерел

Україна обговорить зі США і Німеччиною, як їхня домовленість щодо «Північного потоку-2» здатна зменшити ризики з безпеки для України і країн Центральної Європи.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час пресконференції з міністром закордонних справ Угорщини.

Мюнхенська змова: чим небезпечна для України угода щодо «Північного потоку-2»Домовленості стосовно Північного потоку-2 становлять небезпеку для національних інтересів України.

«Ми нині маємо багато питань до того, як американсько-німецька домовленість здатна зменшити ризики з безпеки для України і країн Центральної Європи, пов'язані з запуском «Північного потоку-2». Ми будемо розмовляти зі Сполученими Штатами і з Німеччиною щодо цього», – сказав Кулеба.

Нагадаємо, 21 липня США і Німеччина на офіційному рівні досягли домовленостей про добудову російського газопроводу «Північний потік-2».

Україні пообіцяли набір преференцій і гарантій, які прописані в укладеній між Вашингтоном і Берліном декларації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: