Франція посилила умови в'їзду в країну

Читать на русском
Умови в'їзду посилилися для громадян Великобританії, Іспанії, Португалії, Кіпру, Греції, Нідерландів та деяких інших країн. Правила почнуть діяти з 18 липня.
Ілюстративне фотоEPA - European Pressphoto Agency

Франція значно посилює обмеження для нещеплених туристів з певного списку країн. Тепер прибувають в країну громадянам цих держав доведеться показувати негативний ПЛР-тест на коронавірус, який зроблений не пізніше, ніж за 24 години до моменту в'їзду.

Про це заявив прем'єр-міністр країни Жан Кастекс, повідомляє France24.

Умови в'їзду посилилися для громадян Великобританії, Іспанії, Португалії, Кіпру, Греції, Нідерландів та деяких інших країн. Правила почнуть діяти з 18 липня.

Туризм-2021: які країни відкрили кордони для українців у липніКілька європейських країн відкрили свої кордони для вакцинованих українців. Детальніше – в матеріалі.

При цьому для повністю вакцинованих туристів кордони відкриють повністю незалежно від країни походження. Однак вакцинація визнається тільки препаратами, які отримали схвалення від європейського регулятора.

«Допустять вакцинованих тільки затвердженими Європейським агентством з лікарських засобів вакцинами: Pfizer, Moderna, AstraZeneca або Janssen», - сказав Кастекс.

Нагадаємо, що Данія з 17 липня, а Німеччина з 18 липня скасовують обмеження на в'їзд для українських туристів.

А ось Польща з 17 липня ввела додаткові вимоги для туристів, які прибувають в країну на авіатранспорті.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: