Коронавірус у світі: Куба заявила про 100% ефективність її вакцини

Читать на русском
На Кубі офіційно проходять випробування п'яти вакцин. Наразі двома найбільш дослідженими на останній фазі є Abdala і Soberana 2.
фото: ТАСС

Кубинський центр генної інженерії і біотехнології завершив третю фазу клінічних випробувань вакцини від коронавірусу Abdala.

Про це повідомляє видання Prensa Latina.

Зазначається, що препарат показав 100% ефективності в протистоянні захворюванню.

«Кубинська вакцина Abdala продемонструвала 100-відсоткову ефективність під клінічних випробувань третьої фази щодо запобігання важких системних захворювань і смерті від COVID-19», - йдеться у повідомленні.

Куба запустила виробництво власної вакцини від COVID-19Куба виготовила першу партію зі 150 000 доз вакцин від COVID-19. Про це повідомляє інформаційна агенція Prensa Latino.

Згідно з інформацією розробників, дослідження вакцини проводилося за участі понад 300 тисяч осіб.

Зазначається, що на Кубі офіційно проходять випробування п'яти вакцин. Наразі двома найбільш дослідженими на останній фазі є Abdala і Soberana 2.

Нагадаємо, що президент Куби спростував інформацію про протести на острові. Він засудив неправдиві, на його думку, повідомлення про заворушення на острові.

Раніше ми повідомляли, що США ввели нові санкції проти Куби. Сполучені Штати ввели санкції відносно Міністерства внутрішніх справ Куби, звинувативши відомство у серйозних порушеннях прав людини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: