У посольстві США прокоментували прибуття вакцини Moderna в Україну

Читать на русском
У посольстві заявили, що поставка вакцин - знак підтримки і що США продовжать підтримувати Україну на шляху боротьби з коронавірусом.
Прибуття вакцини в УкраїнуПосольство США в Україні

Поставка Україні понад 2 млн доз антикоронавірусної вакцини Moderna показує, що США як і раніше підтримує Україну.

Про це написало посольство США в Україні в Twitter.

У посольстві заявили, що поставка вакцин - знак підтримки та що США продовжать підтримувати Україну на шляху боротьби з коронавірусом.

Вакцинація від COVID-19: скільки доз препаратів і чиїм коштом поставили в УкраїнуВ Україні з лютого завезли близько 4,8 млн доз вакцини від коронавірусу. Майже половина надійшла в рамках програми Covax, решту закупили на кошти держбюджету.

«Вітаємо прибуття 2 000 040 доз вакцин від COVID-19 виробництва компанії Moderna, наданих Україні через механізм COVAX. США будуть продовжувати надавати допомогу Україні та робити все можливе, щоб побудувати світ, який буде більш безпечним і захищеним від загрози інфекційних хвороб», - йдеться в повідомленні посольства.

Нагадаємо, 18 липня Дитячий фонд ООН доставив в Україну понад 2 млн доз COVID-вакцини виробництва американської компанії Moderna. Партія в розмірі 2 000 040 доз була надана американським урядом за глобальним механізмом COVAX.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: