Імператор Японії прокоментував ризики розповсюдження COVID-19 на Олімпіаді

Читать на русском
Імператор Японії Нарухіто висловив стурбованість у зв’язку з тим, що майбутні літні Олімпійські ігри в Токіо приведуть до зростання кількості заражень коронавірусом.
CNN.com

Імператор Японії Нарухіто висловив стурбованість у зв’язку з тим, що майбутні літні Олімпійські ігри в Токіо приведуть до зростання кількості заражень коронавірусом.

Про це в четвер заявив секретар управління імператорського двору Ясухіко Нісімура, пише Kyodo.

Японія оголосила про початок масової вакцинації перед ОлімпіадоюЯпонія оголосила про початок масової вакцинації від коронавірусу перед Олімпіадою. У країні планують вакцинувати 36 мільйонів людей похилого віку за два місяці.

Зазвичай імператор Японії утримується від критичних коментарів щодо політики уряду країни.

Як відомо, у середу головний представник Міжнародного олімпійського комітету з питань проведення Ігор Джон Коутс побував в одному з місць проведення змагань з гімнастики, щоб ознайомитися з тим, як працюють заходи безпеки. У найближчі дні він відвідає ще декілька об’єктів.

Напередодні організатори уточнили правила поведінки під час змагань.

Нагадаємо, у Токіо заборонили організацію зон для масового перегляду Олімпіади. В японській столиці було заплановано шість оглядових майданчиків. Однак організовувати там масові перегляди не будуть. Рішення прийнято, щоб знизити ризик зараження коронавірусом.

Олімпійські ігри в Токіо відбудуться із 23 липня по 8 серпня цього року. Ігри були відкладені на рік через пандемію коронавірусу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: