Комітет ВР розгляне призначення Монастирського головою МВС у п'ятницю

Читать на русском
Комітет Ради планує розглянути подання про призначення Дениса Монастирського головою МВС на засіданні вранці 16 липня.
фото з відкритих джерел

Комітет Ради з питань правоохоронної діяльності планує розглянути подання прем'єр-міністра про призначення Дениса Монастирського головою МВС на засіданні вранці 16 липня.

Про це повідомив перший заступник голови комітету Андрій Осадчук (фракція «Голос»), передає Інтерфакс-Україна.

Кандидат на посаду глави МВС Монастирський виконав 19% обіцянокДенис Монастирський, якого хочуть призначити главою МВС, як нардепа виконав 19 відсотків обіцянок.

«Можу підтвердити, що Верховна рада отримала подання прем'єр-міністра про призначення Монастирського Дениса Анатолійовича міністром внутрішніх справ, воно розписане і вже отримане комітетом з питань правоохоронної діяльності. У зв'язку з цим призначено засідання комітету - завтра (16 липня - ред.) О 9:30 у приміщенні комітетів», - сказав Осадчук.

Парламентарій прогнозує, що «потрібна кількість голосів, щоб підтримати подання, в комітеті точно буде». Всього до складу правоохоронного комітету входить 25 депутатів, а, згідно з Регламентом ВР, для ухвалення рішення необхідно як мінімум 13 голосів.

Нагадаємо, сьогодні Рада прийняла відставку голови МВС Арсена Авакова.

Пізніше прем'єр Денис Шмигаль вніс до парламенту подання про призначення нардепа СН Дениса Монастирського новим міністром внутрішніх справ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: