Кандидат на посаду глави МВС Монастирський виконав 19% обіцянок

Читать на русском
Денис Монастирський, якого хочуть призначити главою МВС, як нардепа виконав 19 відсотків обіцянок.
sluga-narodu.com

Народного депутата від «Слуги народу», главу парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності Дениса Монастирського хочуть призначити міністром внутрішніх справ. За даними «Слово і діло», за два роки роботи в Раді Монастирський виконав 19% обіцянок.

Всього, за даними наших аналітиків, у Монастирського 99 обіцянок: 19 він виконав (19%), 3 – провалив і 77 залишаються в процесі виконання.

Всі виконані обіцянки у депутата з передвиборчої програми партії. Зокрема, Монастирський виконав обіцянку повернути відповідальність чиновників за незаконне збагачення, позбавити СБУ і Нацполіцію функцій обмеження бізнесу, позбавити Державну фіскальну службу правоохоронної функції, створити Бюро фінансових розслідувань, впровадити обов'язкову конфіскацію майна корупціонерів, а також скасувати недоторканність народних депутатів.

Провалив нардеп обіцянку провести національний економічний аудит країни із залученням вітчизняних та міжнародних компаній, а також перезапустити неефективні або скомпрометовані антикорупційні органи (не голосував за потрібний законопроєкт).

Також Монастирський обіцяв ухвалити закон про зброю в будь-якому випадку. Однак з двох законопроєктів, які виносилися на розгляд Ради, депутат підтримав тільки один і обіцянку не виконав.

Всі обіцянки Дениса Монастирського можна подивитися тут.

Нагадаємо, 13 липня Арсен Аваков написав заяву про звільнення з посади голови МВС. На цій посаді, за нашими підрахунками, він виконав 39% обіцянок.

Головним претендентом на його місце називають Дениса Монастирського. Голосування за його призначення може відбутися в п'ятницю, 16 липня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: