Сьогодні відбудеться додаткова сесія ЗНО з біології

Читать на русском
У вівторок, 13 липня відбудеться додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання з біології та єдиного вступного іспиту.
Фото з відкритих джерел.

У вівторок, 13 липня відбудеться додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання з біології та єдиного вступного іспиту.

Як нагадує УЦОЯО, допуск учасників на ЗНО з біології до пункту розпочнеться о 9:50 і триватиме до 10:50.

Результати ЗНО за шість років: скільки осіб здали і провалили тестування з основних предметівЗавершилася основна сесія ЗНО 2021. Результати тестування в цьому році і в 2016-2020 роках – на інфографіці.

Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволено лише за наявності таких документів: оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання; паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті; запрошення-перепустки для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

Початок додаткової сесії ЄВІ о 10:00, а допуск вступників до пунктів тестування триватиме до 9:50.

Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності: оригіналу екзаменаційного листка; оригіналу документа, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку); запрошення-перепустки.

Нагадаємо «Слово і діло» пропонує подивитися, якими були результати проведення ЗНО останні за шість років.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: