Сьогодні відбудеться ЗНО з біології

Читать на русском
В Україні 10 червня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з біології. Для проходження тесту з біології зареєструвалися 127 202 людини.
Слово і діло

В Україні 10 червня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з біології. Для проходження тесту з біології зареєструвалися 127 202 людини.

Як повідомляє пресслужба Українського центру оцінювання якості освіти, для абітурієнтів створена 8 631 аудиторія у 551 пункті тестування. Тест налічує 50 завдань, на виконання яких відведено 150 хвилин. За правильне виконання всіх завдань можна набрати 82 бали.

ЗНО в Україні: історія проведенняЗовнішнє незалежне оцінювання в Україні стало обов'язковим з 2008 року. Цьогоріч його пройдуть понад 346 тисяч осіб.

Допуск учасників до пунктів розпочнеться о 9:50 і триватиме до 10:50. Зсобою треба мати: оригінал сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання; паспорт або інший документ, серію (за наявності) та номер якого зазначено у сертифікаті; запрошення-перепустку для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.

Нагадаємо, основна сесія ЗНО-2021 розпочалася 21 травня тестуванням з хімії, 24 травня відбулося ЗНО з іспанської, німецької, французької мов, 25 травня - тестування з англійської мови, 28 травня - тестування з математики, 1 червня - оцінювання з української мови та літератури, 7 червня відбулося ЗНО з фізики.

Також 8 червня - ЗНО з німецької мови.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: