Неякісна техніка для ЗСУ: запобіжний захід обрали всім підозрюваним

Читать на русском
Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід бойовому генералові, колишньому заступнику міністра оборони Ігоря Павловського. Він заарештований на два місяці під заставу.
Фото 24 каналу

Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід бойовому генералові, колишньому заступнику міністра оборони Ігорю Павловському. Він заарештований на 60 діб з можливістю вийти під заставу в більш ніж 475 млн грн.

Про це повідомили у пресслужбі ДБР в понеділок, 12 липня.

Як змінювалися чисельність ЗСУ та витрати на оборону з 2013 рокуЯк змінювалася чисельність ЗСУ останні 9 років і скільки грошей витрачали на оборону – на інфографіці.

Таким чином Печерський суд обрав запобіжний захід вже 4-м підозрюваному у справі про продаж для ЗСУ неякісної військової техніки.

«12 липня Печерський суд розглянув клопотання слідчих та задовольнив його у повному обсязі, обравши колишньому заступнику Міністра оборони запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з альтернативою внесення застави у сумі понад 475 млн гривень», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на минулому тижні ДБР повідомило про підозру керівнику «Кузні на Рибальському» (Київ) і колишнім чиновникам Міноборони через поставки військової техніки низької якості.

5 липня суд обрав одному з колишніх чиновників Міноборони - два місяці арешту з альтернативою застави в більше ніж 443 млн гривень.

7 липня Печерський суд обрав аналогічний запобіжний захід голові правління ПрАТ «Кузня на Рибальському».

8 липня ще одного чиновника Міноборони взяли під варту на два місяці (із заставою приблизно в 475 млн гривень).

Запобіжний захід обрали всім чотирьом підозрюваним.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: