Зведення ООС: бойовики здійснили 11 обстрілів за добу

Читать на русском
Зазначається, що при цьому окупанти пустили в хід важку артилерію, протитанковий ракетний комплекс, міномети та іншу заборонену зброю.
фото з відкритих джерел

Бойовики на Донбасі обстріляли позиції українських військових 11 разів за минулу добу, 10 липня.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС у Facebook.

Зазначається, що при цьому окупанти пустили в хід важку артилерію, протитанковий ракетний комплекс, міномети та іншу заборонену зброю.

У районі Миронівського окупанти застосовували артилерійські системи калібру 122-мм. А у Водяному (біля Донецька) обстрілювали позиції українських військових з мінометів 120-го калібру.

Червень в ООС: режим припинення вогню порушили понад 200 разівУ зоні проведення ООС в червні було 205 порушень режиму припинення вогню. Загинули двоє військових, 8 були поранені.

У районі Водяного на Приазов'ї бойовики двічі здійснювали обстріли з артилерійських систем калібру 122-мм і гранатометів різних систем. У районі Широкиного російські найманці обстрілювали українські позиції з мінометів 82-го калібру.

У напрямку Світлодарська ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібрів, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.

У районі населеного пункту Піски збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших захисників з мінометів 82-го калібру.

Недалеко від Золотого-4 противник застосовував протитанковий ракетний комплекс.

«Крім того, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 3 прольоти ворожих БПЛА з перетином лінії розмежування», - йдеться в повідомленні.

При цьому, бойових втрат серед українських воїнів за минулу добу немає.

На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь.

Також повідомляється, що про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Станом на сьогоднішній ранок, 11 липня, обстрілів не зафіксовано.

Нагадаємо, що стало відоме ім'я бійця Операції об'єднаних сил, який у п'ятницю загинув на Донбасі від обстрілу бойовиків.

Раніше ми повідомляли, що окупанти продовжують перешкоджати роботі ОБСЄ на сході України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: