Зведення ООС: бойовики 9 разів порушили режим тиші

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті у рамках Тристоронньої контактної групи. Від початку доби, 10 липня, зафіксовані 9 порушень режиму припинення вогню.
MinistryofDefence.UA

Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті у рамках Тристоронньої контактної групи. Від початку доби, 10 липня, зафіксовані 9 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляють у штабі Операції об’єднаних сил.

Зокрема, поблизу Миронівського окупанти застосували артилерійські системи калібру 122-мм. Неподалік населеного пункту Водяне, що біля Донецька, противник відкрив вогонь з мінометів 120-го калібру. А біля Водяного, що на Приазов’ї – з артилерійських систем калібру 122-мм.

Додають, що біля Широкиного російські найманці обстріляли українські позиції з мінометів 82-го калібру. У напрямку Світлодарська ворог відкрив вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.

Червень в ООС: режим припинення вогню порушили понад 200 разівУ зоні проведення ООС в червні було 205 порушень режиму припинення вогню. Загинули двоє військових, 8 були поранені.

У районі населеного пункту Піски збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції наших захисників з мінометів 82-го калібру.

«Крім того, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовані 3 прольоти ворожих БПЛА з перетином лінії розмежування. Бойових втрат серед українських військових немає. На ворожі обстріли українські захисники відкривали вогонь у відповідь», – зазначають у штабі.

Нагадаємо, стало відоме ім'я бійця Операції об'єднаних сил, який у п'ятницю загинув на Донбасі від обстрілу бойовиків. Загинув старший солдат Володимир Яськів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: