Стало відоме ім'я військового, який загинув у п'ятницю на Донбасі

Читать на русском
Стало відоме ім'я бійця Операції об'єднаних сил, який у п'ятницю загинув на Донбасі від обстрілу бойовиків. Загинув старший солдат Володимир Яськів.
24 ОМБр імені короля Данила

Стало відоме ім'я бійця Операції об'єднаних сил, який у п'ятницю загинув на Донбасі від обстрілу бойовиків. Загинув старший солдат Володимир Яськів.

Про це повідомляє пресслужба 24 ОМБр імені короля Данила.

«Вчора, 9 липня 2021 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Золоте, загинув наш побратим – старший солдат Яськів Володимир Богданович. Під час зміни позиції старшим солдатом Яськівим сталося непоправне...ворожий снайпер смертельно поранив Володимира. Характер поранення виявився несумісним з життя», – вказано у повідомленні.

Червень в ООС: режим припинення вогню порушили понад 200 разівУ зоні проведення ООС в червні було 205 порушень режиму припинення вогню. Загинули двоє військових, 8 були поранені.

Він народився 29 липня 1977 року і був родом з селища Великі Бірки Тернопільської області.

Нагадаємо, к зоні ООС за минулу добу в результаті обстрілу бойовиків загинув український військовослужбовець. Ще троє були поранені. Всього за добу - 13 обстрілів.

Додамо, попри заяви з боку міжнародної спільноти, збройні формування Російської Федерації та їхні найманці продовжують перешкоджати діяльності місії ОБСЄ.

В ОБСЄ заявили про збільшення утричі кількості порушень режиму тиші у зоні проведення ООС. Окрім цього, спостерігається помітне зростання використання більш смертоносних та руйнівних видів зброї.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: