Тихановська розповіла, де неофіційно зустрілася із Зеленським

Читать на русском
Лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська вже познайомилася з президентом України Володимиром Зеленським. Це була неофіційна зустріч.
фото REUTERS

Лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська вже познайомилася особисто з президентом Володимиром Зеленським, хоча це була і неофіційна зустріч.

Про це Тихановська розповіла в інтерв'ю «Сегодня», яке було опубліковано в суботу, 10 липня.

Арешт Протасевича: Тихановська розкритикувала дії ЛукашенкаТихановська заявила, що Романа Протасевича змусили до показань, які він надав у «інтерв'ю» білоруському телеканалу.

«Позавчора ми перетиналися з паном Зеленським на заході у Литві. Офіційних зустрічей у нас не було, але ви знаєте, як сильно ми відчуваємо підтримку України», - розповіла опозиціонерка.

Тихановська зазначила, що вона завжди на зв'язку з вищим керівництвом України та рада тим крокам назустріч, які Київ робить для втекли з країни білорусів.

«Так, ми на зв'язку, звичайно, з представниками уряду України. Ось, я один раз зустрічалася онлайн з паном Кулебою...Ви взяли стільки білорусів - десятки тисяч білорусів. Допомагає Україна і з працевлаштуванням, і з легалізацією білорусів. Тобто всіляко робить нам крок назустріч, але вони розуміють білорусів, тому що самі пройшли через це», - додала лідер білоруської опозиції.

Також Тихановська повідомила, що вітає те, що Україна приєднується до санкцій Євросоюзу проти режиму Лукашенка.

Нагадаємо, Зеленський був з робочим візитом у Литві 6-7 липня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: