Нардеп від «Слуги народу» оцінив перспективи розпуску Верховної ради

Читать на русском
Качура перерахував причини, за якими може відбутися розпуск Верховної ради, зазначивши, що зараз жодної передумови немає
Олександр КачураИА Regnum

Розпуск Верховної ради в нинішній ситуації неможливий, тому що немає жодного приводу розпускати парламент і оголошувати дострокові вибори.

Про це заявив народний депутат від «Слуги народу» Олександр Качура в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Зараз є політичні партії, яким вигідний розпуск Ради, у яких рейтинг став трошки більше і вони можуть завести в парламент більше людей. Вони розхитують ситуацію, сильно хочуть дострокових виборів. Для цього зараз немає ні політичних, ні юридичних факторів», - сказав він.

Дострокові вибори-2021: чи існує альтернатива зменшенню політичної напруженостіЩо спільного та відмінного між Верховною радою та ізраїльським Кнесетом, і чи допоможуть дострокові вибори зменшити політичну напруженість ‒ аналізував політолог Олександр Радчук.

Качура перерахував причини, за якими може відбутися розпуск Верховної Ради, зазначивши, що зараз жодної передумови немає.

«Є винятковий перелік підстав - відсутність коаліції, несформований уряд тощо. Законопроєкти якісно напрацьовуються, немає потреби з кимось Шукати голоси. Якщо тільки буде якесь сильне політичне потрясіння, все що завгодно у нас в країні буває - тільки це стане причиною дострокових виборів, інших підстав немає», — сказав він.

Нагадаємо, що раніше голова ради Дмитро Разумков також заявляв, що не бачить підстав для дострокового припинення повноважень парламенту.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: