Стрілянина на кордоні Вірменії та Азербайджану, є поранені

Читать на русском
Вірменія заявила про перестрілку на кордоні з Азербайджаном, є поранені. Інцидент стався на прикордонній ділянці села Верин Шоржа Гегаркунікської області
mediamax.am

Вірменія заявила про стрілянину на кордоні з Азербайджаном, є поранені. Інцидент стався на прикордонній ділянці села Верин Шоржа Гегаркунікської області.

З вірменського боку - один військовослужбовець з легкими пораненнями. А у азербайджанської сторони, за словами начальника інформаційного відділу Генштабу ЗС Вірменії Самвела Асатряна, 2 поранених, повідомляє Громадське телебачення Вірменії.

Війна в Нагірному Карабасі: три важливих уроки для УкраїниВійськове розв'язання проблеми Донбасу можливе тільки в разі невтручання Російської Федерації.

Раніше Азербайджан заявив про поранення військового вірменськими солдатами.

Нагадаємо, торік азербайджанська армія, в ході наступальної операції у Нагірному Карабасі, взяла під контроль Шушу – друге за величиною місто в регіоні.

«Слово і діло» аналізувало перебіг воєнних дій.

Пізніше президент Азербайджану Ільхам Алієв та прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян за посередництва президента РФ Володимира Путіна підписали заяву про припинення війни у Нагірному Карабасі.

Ситуація на вірмено-азербайджанському кордоні залишається напруженою.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: